Receptas / ESB 2019_05
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. gegužės 6 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. rugpjūčio 13 d.
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.67
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 6.000 | 93.8 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.5 | 0.400 | 6.3 | |
6.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 15 | 60 | |
East Kent Golding | 5.5 | 35 | 35 | |
Cascade (US) | 5.8 | 25 | 3 | |
75 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 16.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 5.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
Salinimas 66C -90 min.
Virimas 60min
Fermentavimas 20laipsniu
Viso reikia vandens 35,5
Reikia vandens Salinimui 25,5
Reikia vandens Tekinimui 10
Virimas 60min
Fermentavimas 20laipsniu
Viso reikia vandens 35,5
Reikia vandens Salinimui 25,5
Reikia vandens Tekinimui 10