Receptas / VikingSmash
Informacija
Kiekis:
34 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. gegužės 14 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. liepos 12 d.
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
41
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.82
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Viking Pale Ale salyklas | 6.0 | 8.000 | 100.0 | |
8.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (US) | 6.0 | 50 | 60 | |
Cascade (US) | 6.0 | 40 | 30 | |
Cascade (US) | 6.0 | 40 | 15 | |
Cascade (US) | 6.0 | 50 | 1 | |
Cascade (US) | 6.0 | 130 | 0 | |
310 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 1272: American Ale II | 12.0 | 74 |
Pastabos
Kranas + čiut gipso + kažkiek fosforo.
63 - 45,
72 - 30,
78 - 10.
Batchas po virimo skeltas per pusę, viena dalis fermentuota su wyeast 1272, kita su us-05.
Fermentacija 18°C.
Su teoriškai max 30 litrų puodu, paplanavus praktika gavosi 34 litrai.
63 - 45,
72 - 30,
78 - 10.
Batchas po virimo skeltas per pusę, viena dalis fermentuota su wyeast 1272, kita su us-05.
Fermentacija 18°C.
Su teoriškai max 30 litrų puodu, paplanavus praktika gavosi 34 litrai.