Receptas / Juodaodė lapė
Informacija
Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
53 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 31 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. balandžio 10 d.
Parametrai
|
OG:
1.045
|
|
|
FG:
1.018
|
|
|
ABV:
3.6 %
|
|
|
IBU:
15
|
|
|
EBC:
41
|
|
|
IBU/OG:
0.34
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| Kvietinis salyklas (tamsus) | 15.0 | 1.700 | 56.7 | |
| Aroma | 150.1 | 0.500 | 16.7 | |
| Miuncheno salyklas | 25.0 | 0.500 | 16.7 | |
| CaraHell | 25.0 | 0.300 | 10.0 | |
| 3.000 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Styrian Golding (Slovenia) | 5.0 | 10 | 40 | |
| Styrian Golding (Slovenia) | 5.0 | 10 | 10 | |
| Hersbrucker (German) | 4.0 | 10 | 5 | |
| 30 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| Lallemand Danstar Munich | 12.0 | 61 |
Pastabos
Salinimas:
68 laipsniai - 80 min.
68 laipsniai - 80 min.
