Receptas / Juodaodė lapė
Informacija
Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
53 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 31 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. balandžio 10 d.
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
3.6 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
41
|
|
IBU/OG:
0.34
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (tamsus) | 15.0 | 1.700 | 56.7 | |
Aroma | 150.1 | 0.500 | 16.7 | |
Miuncheno salyklas | 25.0 | 0.500 | 16.7 | |
CaraHell | 25.0 | 0.300 | 10.0 | |
3.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Golding (Slovenia) | 5.0 | 10 | 40 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 5.0 | 10 | 10 | |
Hersbrucker (German) | 4.0 | 10 | 5 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 12.0 | 61 |
Pastabos
Salinimas:
68 laipsniai - 80 min.
68 laipsniai - 80 min.