Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. gegužės 21 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. birželio 3 d.

Parametrai

OG:
1.041
FG:
1.006
ABV:
4.6 %
IBU:
21
EBC:
6
IBU/OG:
0.52
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Maltosa) 4.0 3.800
      3.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Mosaic 13.0 10 60
Cascade 5.0 10 15
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 86

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiai

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• 1/2 mentalo užvirinam ir verdam 5 min;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 19ºC) +2L
antrinė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai