Receptas / Belgas per pusę
Informacija
Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
90 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. gegužės 21 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. birželio 4 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
20
|
|
IBU/OG:
0.44
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 6.500 | 63.1 | |
Munich salyklas | 15.5 | 3.300 | 32.0 | |
Karamelinis salyklas Maltosa | 233.6 | 0.500 | 4.9 | |
10.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Junga | 11.5 | 40 | 90 | |
East Kent Golding | 5.5 | 100 | 0 | |
140 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Abbay | 200.0 | 85 | |
Wyeast 3522: Belgian Ardennes | 30.0 | 74 |