Receptas / ANGLIJA
Informacija
Kiekis:
31 litras
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. birželio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. birželio 28 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
3
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.06
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 7.000 | 100.0 | |
7.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Blanc | 10.5 | 100 | 1 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 | 12.0 | 75 |
Pastabos
45 virimui, ANGLIJA
6,5 valandos.
Virta 2019-06-11
Pilstyta 2019-06-28
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 70 (pilta į 75), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai
Virta 20 min. Nelabai stipriai, dangtis vidutiniškai atidengtas.
Pradinis OG 13 BRIX
Galutinis FG 3,4 BRIX
pH tekinant pirmoką po virimo 6,09
pH 4,49 po fermentacijos pilstant.
Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.
Mielės 2,2 E
Salyklas 4,5 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 2,3 E (100 g)
Virta 2019-06-11
Pilstyta 2019-06-28
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 70 (pilta į 75), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai
Virta 20 min. Nelabai stipriai, dangtis vidutiniškai atidengtas.
Pradinis OG 13 BRIX
Galutinis FG 3,4 BRIX
pH tekinant pirmoką po virimo 6,09
pH 4,49 po fermentacijos pilstant.
Startas su 22 C iškart dedant į 17 C aplinką, fermentacija dvi su puse savaites.
Pilstoma į butelius vienai savaitei.Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.
Mielės 2,2 E
Salyklas 4,5 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 2,3 E (100 g)