Informacija

Kiekis:
31 litras
Efektyvumas:
77 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. birželio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. birželio 28 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.013
ABV:
5.1 %
IBU:
3
EBC:
6
IBU/OG:
0.06
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 7.000
      7.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Blanc 10.5 100 1
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 75

Pastabos

45 virimui, ANGLIJA


6,5 valandos.

Virta 2019-06-11
Pilstyta 2019-06-28

Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 70 (pilta į 75), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai

Virta 20 min. Nelabai stipriai, dangtis vidutiniškai atidengtas.

Pradinis OG 13 BRIX
Galutinis FG 3,4 BRIX
pH tekinant pirmoką po virimo 6,09
pH 4,49 po fermentacijos pilstant.

Startas su 22 C iškart dedant į 17 C aplinką, fermentacija dvi su puse savaites.
Pilstoma į butelius vienai savaitei.



Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.

Mielės 2,2 E
Salyklas 4,5 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 2,3 E (100 g)



Prisijungę aludariai