Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
55 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. birželio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. birželio 21 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.015
ABV:
6.4 %
IBU:
41
EBC:
13
IBU/OG:
0.65
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Viking Malt Pale Ale 5.5 7.500
      7.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Amarillo 9.5 35 60
Amarillo 9.5 15 15
Amarillo 9.5 50 0
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Pastabos

Labanoro APA. Bandymas padaryti VAVSA (Vieno apynio, vieno salyklo) alų liepos 11d. VAK'ui. Ir kartu pirmas bandymas taikyti antrinę fermentaciją. Pradžioje galvojau apsieiti su 50g Amarillo ir virimui ir sausam apyniavimui, bet jau nusipirkęs sužinojau, kad jie prideda mažokai IBU. Tad paėmiau dar 50g.
Prisijungę aludariai