Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. birželio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. rugsėjo 10 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.007
ABV:
5.9 %
IBU:
14
EBC:
26
IBU/OG:
0.27
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.8 4.000
BEST Vienna salyklas 9.0 2.700
Special B salyklas 290.8 0.350
      7.050

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tettnanger (DE) 4.5 30 60
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew WB-06 12.0 86

Pastabos

45C - 15 min
55C - 15 min
62C - 30 min 
72C - 15 min 
78C - 2 min ir tekinam

62C į pabaigą supilti 0,5 kg skrudintą miežių  'Chocolate' 900

Prisijungę aludariai