Receptas / Kvietys R4
Informacija
Parametrai
OG:
1.043
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.3 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.27
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 4.200 | 50.0 | |
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 3.600 | 42.9 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.600 | 7.1 | |
8.400 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 3068: Weihenstephan Weizen | 200.0 | 75 |
Pastabos
40C-15 min
52C-10 min
66C-60 min
78C-out
2-me virime apinys Junga 20g IBU-14
52C-10 min
66C-60 min
78C-out
2-me virime apinys Junga 20g IBU-14