Receptas / Karšto rūsio kvietys
Informacija
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.43
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 5.000 | 50.0 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 5.000 | 50.0 | |
10.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 5.0 | 12 | 60 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 10 | 60 | |
Magnum | 13.0 | 16 | 60 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 10 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 12 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 10 | 10 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 24.0 | 74 |