Receptas / vyšninis
Informacija
Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. birželio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. liepos 3 d.
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
4.5 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.44
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 4.0 | 5.000 | 90.9 | |
Kvietinis salyklas | 3.0 | 0.500 | 9.1 | |
5.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Vyšnios | 4.5 kg | Pirminei fermentacijai | 4 d. |
Pastabos
Vyšnios su kauliukais į pirminę po 4 dienų. Palikti +- savaitei.