Receptas / ANGLIJA 2
Informacija
Kiekis:
29 litrai
Efektyvumas:
69 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. birželio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. liepos 25 d.
Parametrai
OG:
1.064
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
6.4 %
|
|
IBU:
3
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.05
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 9.000 | 100.0 | |
9.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Blanc | 10.5 | 100 | 1 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 | 12.0 | 76 |
Pastabos
46 virimui, ANGLIJA 2
7 valandos.
Virta 2019-07-04
Pilstyta 2019-07-24
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 70,5 (pilta į 78), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai
Virta 50 min. Stiprokai, dangtis pusiau atidengtas.
Pradinis OG 16 BRIX
Galutinis FG 4 BRIX
pH po virimo 5,6
pH 4,78 po fermentacijos pilstant.
Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.
Mielės 0 E
Salyklas 5,4 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 2,3 E (100 g)
Virta 2019-07-04
Pilstyta 2019-07-24
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 70,5 (pilta į 78), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai
Virta 50 min. Stiprokai, dangtis pusiau atidengtas.
Pradinis OG 16 BRIX
Galutinis FG 4 BRIX
pH po virimo 5,6
pH 4,78 po fermentacijos pilstant.
Startas su 22 C iškart dedant į 17 C aplinką, fermentacija dvi su puse savaites.
Pilstoma į butelius vienai savaitei.Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.
Mielės 0 E
Salyklas 5,4 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 2,3 E (100 g)