Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
81 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. liepos 1 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. liepos 5 d.

Parametrai

OG:
1.043
FG:
1.004
ABV:
5.1 %
IBU:
24
EBC:
24
IBU/OG:
0.55
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Vikingmalt) 4.0 3.500
Pilsnerio salyklas kepintas ant keptuvės (sausas) 300.8 0.300
      3.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 7 60
Mosaic 12.5 7 60
Mosaic 12.5 15 0
      29  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 90

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiai

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 4 dienos (aplinkos temperatūra 21ºC) +2L
antrinė - 2 dienos (aplinkos temperatūra 25ºC)
.
Prisijungę aludariai