Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. liepos 1 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. liepos 15 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.007
ABV:
5.9 %
IBU:
27
EBC:
12
IBU/OG:
0.51
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Vikingmalt) 4.0 4.000
Pilsnerio salyklas kepintas ant keptuvės (sausas) 50.0 0.400
      4.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 15 60
      15  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 87

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiai

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 9 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
antrinė - be antrinės
.
Prisijungę aludariai