Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. liepos 4 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. birželio 29 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.012
ABV:
4.7 %
IBU:
16
EBC:
28
IBU/OG:
0.34
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 2.500
Miuncheno salyklas 15.0 2.300
BEST Caramel Munich III salyklas 160.2 0.700
      5.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Hersbrucker 3.5 50 60
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich 12.0 75

Pastabos

Salinimas t-73, 15Ltr H2O (mentalo t-64)- 60min; tekinimas t-80 H2O.
Fermentuoti, aplinkos t~22-24.
Prisijungę aludariai