Receptas / Dunkel Kvietys + Miunchenas
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. liepos 4 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. birželio 29 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
28
|
|
IBU/OG:
0.34
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.500 | 45.5 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 2.300 | 41.8 | |
BEST Caramel Munich III salyklas | 160.2 | 0.700 | 12.7 | |
5.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 50 | 60 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 12.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas t-73, 15Ltr H2O (mentalo t-64)- 60min; tekinimas t-80 H2O.
Fermentuoti, aplinkos t~22-24.
Fermentuoti, aplinkos t~22-24.