Receptas / Stefano wizenas
Informacija
Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. balandžio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gegužės 7 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.29
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas vokiškas (šviesus) | 3.0 | 2.700 | 44.3 | |
Bazinis salyklas cekiskas | 3.0 | 2.700 | 44.3 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.400 | 6.6 | |
CaraPils | 5.0 | 0.300 | 4.9 | |
6.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tradition (German) | 5.0 | 35 | 60 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Weihenstephan Weizen | 100.0 | 80 |
Pastabos
dekokcija 65...78 10min
RA= (Optimalus RA 2)
Krano 20%/RO 80% + 2g CaCl2/10L
RA= (Optimalus RA 2)
Krano 20%/RO 80% + 2g CaCl2/10L
Modeslovas
2012 m. Gegužės 7 d.zaltys
2012 m. Gegužės 7 d.west
2012 m. Gegužės 7 d.kita sykį reiks dėt salyklo daugiau tiesiog.
Modeslovas
2012 m. Gegužės 7 d.Modeslovas
2012 m. Gegužės 19 d.