Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
60 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. liepos 17 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. rugsėjo 9 d.

Parametrai

OG:
1.036
FG:
1.009
ABV:
3.5 %
IBU:
14
EBC:
56
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Viking Malt Pale Ale 3.3 2.500
Brown Malt salyklas 150.4 1.200
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.500
Crystal malt 130.4 0.500
TF Oat Malt 6.3 0.200
BEST Chocolate salyklas 902.1 0.150
      5.050

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.5 20 60
East Kent Golding 5.5 10 10
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Crossmyloof Real Ale 10.0 75

Pastabos

Salinsiu 68C, kad būtų saldesnis.
Mielės iš Alus Live dalybų.
Nežinau ar spalvotų salyklų ne per daug.

Po virimo:
Receptas neatitinka stiliaus, nes stipriai jaučiasi degintas skonis. Įtariu, kad per daug skrudinto Brown Malt salyklo. Gamintojas rekomenduoja iki 5%.
Prisijungę aludariai