Receptas / Vasaros tortukas
Informacija
Kiekis:
9 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. liepos 24 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. balandžio 19 d.
Parametrai
|
OG:
1.060
|
|
|
FG:
1.018
|
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
|
IBU:
28
|
|
|
EBC:
20
|
|
|
IBU/OG:
0.47
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 1.700 | 66.7 | |
| Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.500 | 19.6 | |
| BEST Vienna salyklas | 9.0 | 0.250 | 9.8 | |
| BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.100 | 3.9 | |
| 2.550 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| Lallemand Danstar London ESB | 4.0 | 70 |

DzWu
2020 m. Balandžio 16 d.