Receptas / Šokoladinis biskvitas su karamele
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. liepos 25 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. spalio 13 d.
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
42
|
|
IBU/OG:
0.56
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.760 | 73.4 | |
Special B salyklas | 292.6 | 0.350 | 9.3 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.230 | 6.1 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.230 | 6.1 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.100 | 2.7 | |
BEST Chocolate salyklas | 909.1 | 0.090 | 2.4 | |
3.760 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Challenger | 6.3 | 20 | 60 | |
Columbus | 12.8 | 10 | 10 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M42 New World Strong Ale | 8.0 | 80 |