Informacija

Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. balandžio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. balandžio 10 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.013
ABV:
4.6 %
IBU:
38
EBC:
25
IBU/OG:
0.79
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 10.000
Karamelinis salyklas 230.2 1.000
Miuncheno salyklas 15.0 0.500
      11.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 50 60
Tradition (German) 6.0 30 30
Hersbrucker (German) 4.0 15 15
      95  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 24.0 73

Pastabos

Salintas 65 C temperaturoje 1,5 val. Tekintas uzpilant 75 C temperaturos vandeniu. Mielės šlapios S04 100g. trečios generacijos. OG 1053. Po keturių dienų FG 1012. Išpilstytas į statinę. Alus Bajorų kaimo bendruomenės 5m. jubiliejui Balandžio 28d. Tikiuosi gerai pašvęsim.
Prisijungę aludariai