Receptas / Balandinis
Informacija
Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. balandžio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. balandžio 10 d.
Parametrai
|
OG:
1.048
|
|
|
FG:
1.013
|
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
|
IBU:
38
|
|
|
EBC:
25
|
|
|
IBU/OG:
0.79
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| Bazinis salyklas | 3.0 | 10.000 | 87.0 | |
| Karamelinis salyklas | 230.2 | 1.000 | 8.7 | |
| Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.500 | 4.3 | |
| 11.500 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Magnum | 13.0 | 50 | 60 | |
| Tradition (German) | 6.0 | 30 | 30 | |
| Hersbrucker (German) | 4.0 | 15 | 15 | |
| 95 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| Safale S-04 | 24.0 | 73 |
Pastabos
Salintas 65 C temperaturoje 1,5 val. Tekintas uzpilant 75 C temperaturos vandeniu. Mielės šlapios S04 100g. trečios generacijos. OG 1053. Po keturių dienų FG 1012. Išpilstytas į statinę. Alus Bajorų kaimo bendruomenės 5m. jubiliejui Balandžio 28d. Tikiuosi gerai pašvęsim.
