Receptas / Rugio varpa
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
58 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. liepos 26 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. vasario 4 d.
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
17
|
|
EBC:
38
|
|
IBU/OG:
0.29
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas | 15.0 | 4.000 | 52.6 | |
Rugių salyklas | 6.0 | 2.000 | 26.3 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 1.000 | 13.2 | |
Special B | 352.4 | 0.400 | 5.3 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.200 | 2.6 | |
7.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (German) | 5.0 | 30 | 60 | |
Tettnanger (German) | 5.0 | 10 | 15 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 12.0 | 75 |
Pastabos
Fermentacija 22d. ~+19c
Virimas 60min.
Virimas 60min.