Receptas / Kaledinis 2019_09
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. rugpjūčio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. spalio 6 d.
Parametrai
OG:
1.068
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
7.3 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
67
|
|
IBU/OG:
0.20
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.500 | 32.9 | |
Abbey Malt salyklas | 45.0 | 2.500 | 32.9 | |
Tipple Pale Ale salyklas | 6.0 | 1.000 | 13.2 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.5 | 0.900 | 11.8 | |
BEST Chocolate salyklas | 908.4 | 0.250 | 3.3 | |
BEST Special X salyklas | 353.6 | 0.250 | 3.3 | |
CaraCrystal salyklas | 121.2 | 0.200 | 2.6 | |
7.600 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 82 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Imbieras | 196.0 g | Virimui | 13 min. | |
Cinamono sirupas | 100.0 ml | Virimui | 13 min. | |
Vanilės sirupas | 50.0 ml | Virimui | 13 min. | |
Apelsinų žievelė | 21.0 g | Virimui | 13 min. | |
Kvapieji pipirai | 2.0 g | Virimui | 13 min. | |
Kardamonas | 1.0 g | Virimui | 13 min. | |
Muškatas | 1.0 g | Virimui | 13 min. | |
Gvazdikėliai | 0.5 g | Virimui | 13 min. |
Pastabos
Virimas 60 min
Salinimui ltr
Tekinimui 2 ltr
Salinimas per 2 kartus
55C-20 min
pirmas 71C-75 min.
antras 71C-60min.
Vandens 1 salinimui 12,55
1 Tekinimui 7
2 Tekinimui likes, kad rodytu 26 litrus
Viso vandens apie 37,5 litro
Chemija
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=NX2VN0N
Salinimui ltr
Tekinimui 2 ltr
Salinimas per 2 kartus
55C-20 min
pirmas 71C-75 min.
antras 71C-60min.
Vandens 1 salinimui 12,55
1 Tekinimui 7
2 Tekinimui likes, kad rodytu 26 litrus
Viso vandens apie 37,5 litro
Chemija
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=NX2VN0N