Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. rugpjūčio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. spalio 6 d.

Parametrai

OG:
1.068
FG:
1.012
ABV:
7.3 %
IBU:
13
EBC:
67
IBU/OG:
0.20
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.500
Abbey Malt salyklas 45.0 2.500
Tipple Pale Ale salyklas 6.0 1.000
BEST Caramel Aromatic salyklas 50.5 0.900
BEST Chocolate salyklas 908.4 0.250
BEST Special X salyklas 353.6 0.250
CaraCrystal salyklas 121.2 0.200
      7.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 15.5 10 60
      10  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 82

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Imbieras 196.0 g Virimui 13 min.
Cinamono sirupas 100.0 ml Virimui 13 min.
Vanilės sirupas 50.0 ml Virimui 13 min.
Apelsinų žievelė 21.0 g Virimui 13 min.
Kvapieji pipirai 2.0 g Virimui 13 min.
Kardamonas 1.0 g Virimui 13 min.
Muškatas 1.0 g Virimui 13 min.
Gvazdikėliai 0.5 g Virimui 13 min.

Pastabos

Virimas 60 min
Salinimui  ltr
Tekinimui 2 ltr
Salinimas per 2 kartus
55C-20 min
pirmas 71C-75 min.
antras 71C-60min.

Vandens 1 salinimui 12,55
1 Tekinimui 7
2 Tekinimui likes, kad rodytu 26 litrus

Viso vandens apie 37,5 litro

Chemija
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=NX2VN0N


Prisijungę aludariai