Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. rugpjūčio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. rugsėjo 9 d.

Parametrai

OG:
1.087
FG:
1.013
ABV:
9.7 %
IBU:
19
EBC:
38
IBU/OG:
0.22
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 4.500
Abbey Malt salyklas 45.0 1.500
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 1.000
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 0.500
CaraCrystal salyklas 121.2 0.200
BEST Caramel Hell salyklas 30.0 0.100
BEST Caramel Aromatic salyklas 50.5 0.100
BEST Special X salyklas 353.9 0.050
BEST Chocolate salyklas 908.4 0.050
      8.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian wolf 5.3 50 40
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
SafAle BE-256 12.0 85

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 10.0 g - 10 min.

Pastabos

Vanduo https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=1DXJH2M

Salinimas per 2 kartus
Pirmas salinimas 4 kg su 12,4 litru vandens
62C-15 min
68C- 60min

prie 68C-15 min tekinimas su 8 litrais vandens

Cukrus dedamas likus 15min virimo
antras salinimas 68C-60min

antras tekinimas prie 78C 20 min su ~19 litru vandens (pagal poreiki)



Prisijungę aludariai