Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. rugpjūčio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. rugsėjo 27 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.013
ABV:
5.2 %
IBU:
14
EBC:
75
IBU/OG:
0.26
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Vienna salyklas 9.0 4.000
BEST Chocolate salyklas 901.4 0.500
Special B salyklas 290.4 0.150
      4.650

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Goldings 5.3 20 60
Fuggle (UK) 4.5 20 5
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich Classic 250.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Biersol BrewFerm 20.0 g Virimui 15 min.
Prisijungę aludariai