Receptas / Iššūkis
Informacija
Kiekis:
40 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. rugpjūčio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. spalio 10 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
35
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.67
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Viking Malt Pale Ale salyklas | 6.0 | 8.000 | 82.1 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.5 | 1.750 | 17.9 | |
9.750 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (US) | 5.8 | 50 | 60 | |
Cascade (US) | 5.8 | 50 | 30 | |
Cascade (US) | 5.8 | 50 | 10 | |
150 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wlp051. california ale | 140.0 | 75 |
Pastabos
Bandymas salinti 40 ir 120 minučių prie 72 laipsnių. Ar tikria nebus skirtumo ateniuacijai.
Vienas virimas, nutekinant pirmoką po 40 minučių.
Mash in prie 73 laipsnių. Mentalo viduryje temperatūta 70 laipsnių pasiekė per 15 minučių. Pradžioje buvo 65.