Receptas / Kondoras
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. rugpjūčio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. rugsėjo 23 d.
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
20
|
|
IBU/OG:
0.48
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.000 | 69.6 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.700 | 16.2 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.5 | 0.500 | 11.6 | |
CaraCrystal salyklas | 120.3 | 0.110 | 2.6 | |
4.310 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Columbus | 12.8 | 10 | 60 | |
Columbus | 12.8 | 10 | 10 | |
Cascade (US) | 7.9 | 20 | 0 | |
Columbus | 12.8 | 20 | 0 | |
Cascade (US) | 7.9 | 40 | 0 | |
Columbus | 12.8 | 60 | 0 | |
160 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar London ESB | 12.0 | 70 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 5.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
60 min. @66C
15 min. @72C
Vietoj apyniavimo darytas hop-stand'as po virimo porai valandų į šiek tiek atvėsinta misą (~70C)
Fermentuota 20C
15 min. @72C
Vietoj apyniavimo darytas hop-stand'as po virimo porai valandų į šiek tiek atvėsinta misą (~70C)
Fermentuota 20C