Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
67 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. rugpjūčio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. rugsėjo 8 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.018
ABV:
5.4 %
IBU:
28
EBC:
20
IBU/OG:
0.48
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 3.000
BEST Kvietinis salyklas 4.8 0.700
BEST Caramel Aromatic salyklas 50.5 0.500
CaraCrystal salyklas 120.2 0.110
      4.310

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 12.8 10 60
Columbus 12.8 10 10
Cascade (US) 7.9 20 0
Columbus 12.8 20 0
Cascade (US) 7.9 40 0
Columbus 12.8 60 0
      160  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar London ESB 12.0 70

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

60 min. @66C
15 min. @72C

Vietoj apyniavimo darytas hop-stand'as po virimo porai valandų į šiek tiek atvėsinta misą (~70C)

Fermentuota 20C 
Prisijungę aludariai