Receptas / Odabarlupa
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. rugpjūčio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. rugpjūčio 20 d.
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
44
|
|
EBC:
17
|
|
IBU/OG:
0.75
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.000 | 72.7 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 1.000 | 18.2 | |
BEST Caramel Amber salyklas | 70.6 | 0.400 | 7.3 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.100 | 1.8 | |
5.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Summit | 17.0 | 10 | 30 | |
Bravo | 15.5 | 20 | 20 | |
Cascade (US) | 5.8 | 20 | 10 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |