Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. rugpjūčio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. spalio 31 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.011
ABV:
5.8 %
IBU:
38
EBC:
34
IBU/OG:
0.69
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.000
BEST Caramel Munich II salyklas 120.7 0.700
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.400
Avižiniai dribsniai 4.0 0.300
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 804.2 0.080
      6.480

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 15.5 20 60
Target 10.3 22 10
Target 10.3 12 5
      54  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

BREW MONK STEPS:

PRIPILAM 25 L VANDENS

1. AUTO
 - TEMP: 42
 – POWER: 2500
 – TIMER: 15
    Beriami dribsniai
    GAMINANT PO PIRMO CIKLO SPAUSTI [AUTO]

2. AUTO
 - TEMP: 52
 - TIMER: 15
    Beriami salyklai

3. AUTO
 - TEMP: 68
 - TIMER: 90

5. AUTO – BUS GARSINIS SIGNALAS, REIKS PASPAUSTI „AUTO“
 - TEMP: 78
 - TIMER: 20

PASIEKUS 78˚C TEMPERATŪRĄ, NUTEKINAMA 8 L 80˚ MISOS. TADA VĖL PAPILDOMA 4 LITRAIS 80˚C VANDENS IR PALIEKAMA UŽBAIGTI CIKLĄ. TUOMET IŠKELIAMAS IR PRAPLAUNAMAS DAR 4 L 80˚C VANDENS.

5. AUTO
 - TEMP: 100
 - TIMER: 90
 - POWER: 1900

6. TIMER 60 (HOP1)
SUDEDAMI PIRMI APYNIAI

7. TIMER: 10 (HOP2)
SUDEDAMI APYNIAI

8. TIMER: 5 (HOP3)
SUDEDAMI APYNIAI

9. START

Norint kažką keisti darymo metu, spausti PAUSE. Norint tęsti – AUTO.
Prisijungę aludariai