Informacija

Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
55 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. rugsėjo 5 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. spalio 20 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.016
ABV:
5.5 %
IBU:
22
EBC:
25
IBU/OG:
0.37
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter salyklas 5.0 1.150
Briess Pilsen DME 4.0 0.900
Briess Victory Malt 73.5 0.680
Smoked Malt (Briess) 9.0 0.090
      2.820

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Challenger 6.1 7 60
Challenger 6.1 7 45
Fuggle (UK) 2.9 14 10
Fuggle (UK) 2.9 14 0
      42  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
WLP028 Edinburgh Scottish Ale 20.0 72

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Whirlfloc Tabletės 1/4 1.0 g Virimui 15 min.
cukrus 50.0 g Buteliuose -

Pastabos

cukrus  buteliuose +0.2% ABV
Prisijungę aludariai