Receptas / StoutKVEIKporteris
Informacija
Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. rugsėjo 6 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. rugsėjo 9 d.
Parametrai
OG:
1.047
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
62
|
|
IBU/OG:
0.51
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 8.5 | 4.000 | 65.6 | |
3 grudu dribsniai LIDL | 3.0 | 1.200 | 19.7 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 803.0 | 0.600 | 9.8 | |
BEST Caramel Munich II salyklas | 120.5 | 0.200 | 3.3 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 0.100 | 1.6 | |
6.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.5 | 50 | 60 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
FM601 (senalio) | 12.0 | 77 |
Pastabos
Salinimo ph - 5.35
Mielės užsikūrė po 8h.
Mielės per 40h nuvalgė iki 1.011
Mielės per 40h nuvalgė iki 1.011
Aplinka ~30c