Informacija

Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
55 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. rugsėjo 10 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. lapkričio 22 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.023
ABV:
5.2 %
IBU:
18
EBC:
73
IBU/OG:
0.30
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsen Malt (Avangard) 2.5 1.150
Briess Amber DME 25.0 0.900
Laktozė 1.0 0.230
Flaked Oats 4.0 0.230
Roasted Barley (Briess) 804.2 0.230
Special B (Dingemans) 291.4 0.230
      2.970

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Challenger (UK) 6.1 14 60
      14  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
WLP028 Edinburgh Scottish Ale - plautos 12.0 72

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
cukrus 60.0 g Buteliuose -
Kava 50.0 g Buteliuose -

Pastabos

Laktoze 10 min i virimo pabaiga
cukrus  buteliuose +0.2% ABV
kava sugalvot kaip idet, greiciausia sirupa gazavimui verdant, desiu kavos.

Prisijungę aludariai