Informacija

Kiekis:
72 litrai
Efektyvumas:
66 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. rugsėjo 12 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. rugsėjo 30 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.014
ABV:
5.5 %
IBU:
19
EBC:
9
IBU/OG:
0.33
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 13.000
Golden Promise Pale Ale salyklas 5.0 6.000
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 1.000
      20.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 12.0 30 60
Cascade (US) 5.8 30 30
Citra 12.0 20 5
Cascade (US) 5.8 20 5
Mosaic 12.5 20 5
      120  

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
morkos 1500.0 g Antrinei fermentacijai -
Melionas visas be sėklų 1500.0 g Antrinei fermentacijai -
Imbieras 1.0 g Antrinei fermentacijai -
Apelsinų žievelė 1.0 g Antrinei fermentacijai -
Vanilė 1.0 g Antrinei fermentacijai -

Pastabos

64C-90min
->76C->out
vanduo osmoso su 1/5 čiaupo ir druskos su kalcio chloridiniu sulfatiniu profiliu

3 po 24ltr. fermenteriai bazės.
Į pirmą:
US-5 ,antrinei keptos karamelizuotos orkaitei morkos,žali melionas,imbieras,vanilė cinamonas ir kiti i morkų pyrago skonį formuojantys elementai...
Į antrą :
belgian ale M41, į antrinę gal truputį pakardamoninsiu paapelsininsiu,gal?
Į trečią:
US-4 ,antrinėje sauso apyniavimo link apa (citra cascade,mosaic)?
Prisijungę aludariai