Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. rugsėjo 27 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. spalio 9 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.004
ABV:
5.6 %
IBU:
35
EBC:
17
IBU/OG:
0.75
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Maltosa) 4.0 3.800
Karamelinis salyklas 240.4 0.200
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Wolf 13.4 15 60
Styrian Dragon 7.0 15 15
Styrian Dragon 7.0 15 0
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 92

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiai

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 80ºC vandens;
• 70 min ~70ºC (1:4);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 19ºC) +2L
antrinė - 12 dienų (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai