Receptas / Moliūginis elis
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
81 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. rugsėjo 29 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. spalio 29 d.
Parametrai
OG:
1.077
|
|
FG:
1.026
|
|
ABV:
6.6 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
47
|
|
IBU/OG:
0.20
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
TF Maris Otter Pale Ale | 9.0 | 3.200 | 38.1 | |
Moliugas | 3.0 | 2.300 | 27.4 | |
BEST Munich salyklas | 25.0 | 1.360 | 16.2 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.5 | 0.900 | 10.7 | |
CaraMunich salyklas | 100.3 | 0.400 | 4.8 | |
Konditerinis cukrus (rudas) | 501.2 | 0.230 | 2.7 | |
8.390 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (US) | 6.0 | 25 | 60 | |
25 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
White labs English ale WLP002 | 12.0 | 66 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cinamonas | 25.0 g | Virimui | 5 min. | |
Muškatas | 5.0 g | Virimui | 5 min. | |
Imbieras | 5.0 g | Virimui | 5 min. | |
Vanilė | 15.0 g | Antrinei fermentacijai | 5 d. |
Pastabos
Moliūgas pakepintas su apibarstytu cukrumi 190 laipsnių temp 2 val.
Salinta 68 temp.
Virti 90 min.
Moliūgas virimui
Moliūgo paruošto ir iškepto gavosi 1,5 kg
Salinta 68 temp.
Virti 90 min.
Moliūgas virimui
Moliūgo paruošto ir iškepto gavosi 1,5 kg