Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
81 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. rugsėjo 29 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. spalio 29 d.

Parametrai

OG:
1.077
FG:
1.026
ABV:
6.6 %
IBU:
16
EBC:
47
IBU/OG:
0.20
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 9.0 3.200
Moliugas 3.0 2.300
BEST Munich salyklas 25.0 1.360
BEST Caramel Aromatic salyklas 50.5 0.900
CaraMunich salyklas 100.3 0.400
Konditerinis cukrus (rudas) 501.2 0.230
      8.390

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (US) 6.0 25 60
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
White labs English ale WLP002 12.0 66

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Cinamonas 25.0 g Virimui 5 min.
Muškatas 5.0 g Virimui 5 min.
Imbieras 5.0 g Virimui 5 min.
Vanilė 15.0 g Antrinei fermentacijai 5 d.

Pastabos

Moliūgas pakepintas su apibarstytu cukrumi 190 laipsnių temp 2 val.
Salinta 68 temp.
Virti 90 min.
Moliūgas virimui
Moliūgo paruošto ir iškepto gavosi 1,5 kg
Prisijungę aludariai