Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. balandžio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gegužės 7 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.012
ABV:
4.3 %
IBU:
14
EBC:
6
IBU/OG:
0.32
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Apdovanojimai

  • Atviro Alaus Taurė 2012

    2012 m. gegužės 27 d.
    Vieta: I
    Kategorija: Kvietinis ir ruginis alus

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vokiškas kvietinis 3.0 2.500
Vokiškas pilsner 3.0 2.500
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Willamette 5.0 6 60
Saaz (Czech) 4.0 5 60
Saaz (Czech) 4.0 5 60
Saaz (Czech) 4.0 5 30
Willamette 5.0 6 30
Willamette 5.0 6 10
      33  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Weiss (II generacija) 100.0 73

Komentarai

  • Vytokis

    2014 m. Sausio 5 d.
    aciu, ryt planuoju virti.
  • SkyNaras

    2014 m. Vasario 3 d.
    Tikriausiai nėra dažniau verdamo recepto :) Bet tikrai jis vertas būti toks.
  • Adolis

    2017 m. Balandžio 24 d.
    100g mieliu dejai? Cia normalu ar as tiesiog neismanelis?
  • elis

    2017 m. Balandžio 24 d.
    Skystos greičiausiai
  • GiN

    2017 m. Balandžio 25 d.
    Parašyta, kad antra generacija, vadinasi ne "greičiausiai", o tikrai skystos. Nebent vapas yra įvaldęs mielių džiovinimo technologiją :)
Prisijungę aludariai