Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. balandžio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gegužės 7 d.

Parametrai

OG:
1.090
FG:
1.024
ABV:
8.6 %
IBU:
10
EBC:
10
IBU/OG:
0.11
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Apdovanojimai

  • Atviro Alaus Taurė 2012

    2012 m. gegužės 27 d.
    Vieta: I
    Kategorija: Kvietinis ir ruginis alus

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vokiškas kvietinis 3.0 2.500
Vokiškas pilsner 3.0 2.500
Vokiškas kvietinis 3.0 2.500
Vokiškas pilsner 3.0 2.500
      10.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Willamette 5.0 6 60
Saaz (Czech) 4.0 5 60
Saaz (Czech) 4.0 5 60
Saaz (Czech) 4.0 5 30
Willamette 5.0 6 30
Willamette 5.0 6 10
      33  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Weiss (II generacija) 100.0 73

Komentarai

  • GiN

    2017 m. Balandžio 25 d.
    Parašyta, kad antra generacija, vadinasi ne "greičiausiai", o tikrai skystos. Nebent vapas yra įvaldęs mielių džiovinimo technologiją :)
  • Sharmelis

    2018 m. Sausio 27 d.
    Galgalėtumėte parašyti man PM kur įsigyjate, recepte nurodytų salyklų?
  • Zalvarinis

    2018 m. Sausio 27 d.
    Tai pirk tiesiog iš savo alaus Best kvietinį ir Best Pilsen salyklą, tikrai tiks.
  • Vaina

    2020 m. Lapkričio 17 d.
    Kodel saaz apyniai 2 kartus tuo paciu laiku deti po 5 gr 60 min ? ar ne klaida ?
  • SkyNaras

    2020 m. Lapkričio 17 d.
    Taip, klaida, susidubliavo
Prisijungę aludariai