Informacija

Kiekis:
52 litrai
Efektyvumas:
90 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. spalio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. spalio 20 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.010
ABV:
5.5 %
IBU:
46
EBC:
10
IBU/OG:
0.87
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Miežinis salyklas Čekiškas 3.0 8.600
Ryžių dribsniai 0.0 1.000
BEST Caramel Munich II salyklas 120.5 0.400
      10.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cluster 7.3 125 60
Cluster 7.3 125 0
      250  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M76 Bavarian Lager 200.0 78
Fermentis Saflager W34/70 12.0 80

Pastabos

50c-15 min
67c -60min
72c 20 -min
Fermentacija 12c -3sav
Brandinimas-3mėn
Prisijungę aludariai