Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. spalio 11 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. lapkričio 5 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.016
ABV:
5.4 %
IBU:
40
EBC:
107
IBU/OG:
0.70
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Munich salyklas 15.5 4.000
Kukurūzų dribsniai 2.0 1.000
Skrudintas kviečių salyklas 1052.4 1.000
Avižiniai dribsniai 4.0 0.800
      6.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 16.0 30 25
Tradition 6.0 30 25
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew T-58 12.0 72

Pastabos

20 min. 57c (suteikia mažesnio miglotumo ir geresnio putojimo)
30 min. 66c (gamina mažus, gerai fermentuojamus cukrus)
30 min. 75c (gamina didelius, sunkiai fermentuojamus cukrus)
10 min. tekinau prie 78c
Spalva sviesesne negu pavaizduota!
Prisijungę aludariai