Receptas / Dovilu elis.
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. spalio 11 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. lapkričio 5 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
40
|
|
EBC:
107
|
|
IBU/OG:
0.70
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich salyklas | 15.5 | 4.000 | 58.8 | |
Kukurūzų dribsniai | 2.0 | 1.000 | 14.7 | |
Skrudintas kviečių salyklas | 1052.4 | 1.000 | 14.7 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.800 | 11.8 | |
6.800 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew T-58 | 12.0 | 72 |
Pastabos
20 min. 57c (suteikia mažesnio miglotumo ir geresnio putojimo)
30 min. 66c (gamina mažus, gerai fermentuojamus cukrus)
30 min. 75c (gamina didelius, sunkiai fermentuojamus cukrus)
10 min. tekinau prie 78c
Spalva sviesesne negu pavaizduota!
30 min. 66c (gamina mažus, gerai fermentuojamus cukrus)
30 min. 75c (gamina didelius, sunkiai fermentuojamus cukrus)
10 min. tekinau prie 78c
Spalva sviesesne negu pavaizduota!