Receptas / Erstikio WOLF IN BUSH
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. spalio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. spalio 25 d.
Parametrai
OG:
1.047
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
31
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
0.67
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas (Maltosa) | 4.0 | 3.800 | 97.4 | |
Karamelinis salyklas | 241.6 | 0.100 | 2.6 | |
3.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Wolf | 13.4 | 17 | 60 | |
Styrian Dragon | 7.0 | 20 | 0 | |
37 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) | 60.0 | 87 |
Pastabos
Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiai
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 80ºC vandens;
• 70 min ~70ºC (1:4);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 9 dienos (aplinkos temperatūra 19ºC) +2L
antrinė - 3 dienų (aplinkos temperatūra 23ºC)
Visas salyklas maltas smulkiai
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 80ºC vandens;
• 70 min ~70ºC (1:4);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 9 dienos (aplinkos temperatūra 19ºC) +2L
antrinė - 3 dienų (aplinkos temperatūra 23ºC)