Receptas / Šamo JORĖS
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. balandžio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. birželio 12 d.
Parametrai
OG:
1.062
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
40
|
|
IBU/OG:
0.20
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 4.0 | 6.000 | 72.7 | |
Pale Ale salyklas | 7.0 | 1.000 | 12.1 | |
Miuncheno salyklas | 25.0 | 1.000 | 12.1 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.250 | 3.0 | |
8.250 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Challenger (U.K.) | 6.0 | 30 | 13 | |
Cascade (U.S.) | 6.5 | 20 | 13 | |
Cascade (U.S.) | 6.5 | 10 | 1 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
Salinimas:
67-69c - 1.20min.
67-c - 35min
Didžioji dalis misos virta, o likę 5l. užpilti siekiant atšaldyti misą
Pastabos: pragręžiau filtre daugiau skylių (3mm), tai bėga labai nuostabiai.
Salyklą pyliau į vandenį.
Brandinsiu tik savaitę, todėl, mažai apyniavau
67-69c - 1.20min.
67-c - 35min
Didžioji dalis misos virta, o likę 5l. užpilti siekiant atšaldyti misą
Pastabos: pragręžiau filtre daugiau skylių (3mm), tai bėga labai nuostabiai.
Salyklą pyliau į vandenį.
Brandinsiu tik savaitę, todėl, mažai apyniavau