Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. balandžio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. birželio 12 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.014
ABV:
6.2 %
IBU:
12
EBC:
40
IBU/OG:
0.20
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 4.0 6.000
Pale Ale salyklas 7.0 1.000
Miuncheno salyklas 25.0 1.000
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.250
      8.250

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Challenger (U.K.) 6.0 30 13
Cascade (U.S.) 6.5 20 13
Cascade (U.S.) 6.5 10 1
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 77

Pastabos

Salinimas:
67-69c - 1.20min.
67-c - 35min

Didžioji dalis misos virta, o likę 5l. užpilti siekiant atšaldyti misą


Pastabos: pragręžiau filtre daugiau skylių (3mm), tai bėga labai nuostabiai.
Salyklą pyliau į vandenį.
Brandinsiu tik savaitę, todėl, mažai apyniavau
Prisijungę aludariai