Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. spalio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. spalio 31 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.011
ABV:
4.4 %
IBU:
32
EBC:
13
IBU/OG:
0.72
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Maltosa) 4.0 3.800
Karamelinis salyklas 242.8 0.100
      3.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 14.0 12 60
Styrian Dragon 7.0 15 15
      27  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 75

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiai

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 80ºC vandens;
• 70 min ~70ºC (1:4);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 18ºC) +2L
antrinė - 2 dienų (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai