Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
68 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. lapkričio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. lapkričio 3 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.014
ABV:
5.6 %
IBU:
1
EBC:
32
IBU/OG:
0.01
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 4.000
BEST Caramel Light salyklas 30.0 0.370
CaraMunich salyklas 120.2 0.370
BEST Munich Dark salyklas 50.0 0.370
klevu sirupas 90.2 0.250
BEST Black Extra salyklas 1602.4 0.020
      5.380

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (DE) 6.1 1 60
      1  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
white labs irish ale 12.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Cinamonas 3.0 g Virimui 20 min.
Vanilė 1.0 g Virimui 20 min.

Pastabos

Receptas iš themaltmiller.co.uk
Stoutas  su prieskoniais.
Prisijungę aludariai