Informacija

Kiekis:
29 litrai
Efektyvumas:
67 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. lapkričio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. gruodžio 3 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.020
ABV:
5.6 %
IBU:
3
EBC:
8
IBU/OG:
0.05
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 9.000
      9.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Blanc 10.5 100 1
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 12.0 68

Pastabos

47 virimui, PiktaDarijus


7 valandos.

Virta 2019-11-16
Pilstyta 2019-xx-xx

Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 70 (pilta į 78), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai

Virta 50 min. Stiprokai, dangtis pusiau atidengtas.

Pradinis OG 15,3 BRIX
Galutinis FG xxxx BRIX
pH po virimo xxxxx
pH xxxxx po fermentacijos pilstant.

Startas su 22 C iškart dedant į 21 C aplinką, fermentacija dvi su puse savaites.
Pilstoma į butelius vienai savaitei.



Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.

Mielės 3 E
Salyklas 5,4 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 2,3 E (100 g)



Nuotraukos

Prisijungę aludariai