Receptas / PiktaDarijus
Informacija
Kiekis:
29 litrai
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. lapkričio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. gruodžio 3 d.
Parametrai
OG:
1.062
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
3
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.05
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 9.000 | 100.0 | |
9.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Blanc | 10.5 | 100 | 1 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 68 |
Pastabos
47 virimui, PiktaDarijus
7 valandos.
Virta 2019-11-16
Pilstyta 2019-xx-xx
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 70 (pilta į 78), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai
Virta 50 min. Stiprokai, dangtis pusiau atidengtas.
pH po virimo xxxxx
pH xxxxx po fermentacijos pilstant.
Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.
Mielės 3 E
Salyklas 5,4 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 2,3 E (100 g)
Virta 2019-11-16
Pilstyta 2019-xx-xx
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 70 (pilta į 78), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai
Virta 50 min. Stiprokai, dangtis pusiau atidengtas.
Pradinis OG 15,3 BRIX
Galutinis FG xxxx BRIXpH po virimo xxxxx
pH xxxxx po fermentacijos pilstant.
Startas su 22 C iškart dedant į 21 C aplinką, fermentacija dvi su puse savaites.
Pilstoma į butelius vienai savaitei.Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.
Mielės 3 E
Salyklas 5,4 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 2,3 E (100 g)