Receptas / Bravo I
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
40 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. balandžio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. kovo 26 d.
Parametrai
OG:
1.047
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
3.6 %
|
|
IBU:
40
|
|
EBC:
85
|
|
IBU/OG:
0.84
|
dominuoja apynių skonis
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Sladovna Bruntál ekstraktas (šviesus) | 15.0 | 3.400 | 70.1 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.500 | 10.3 | |
BEST Caramel Extra Dark salyklas | 185.3 | 0.250 | 5.2 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1505.5 | 0.250 | 5.2 | |
BEST Skrudinti miežiai | 1302.0 | 0.200 | 4.1 | |
Kakava | 201.0 | 0.150 | 3.1 | |
Laktozė | 3.0 | 0.100 | 2.1 | |
4.850 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) | 8.0 | 30 | 60 | |
Fuggle (U.K.) | 5.0 | 15 | 60 | |
Fuggle (U.K.) | 5.0 | 15 | 15 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Ale 514 | 12.0 | 60 |
audryla
2012 m. Gegužės 22 d.Labai geras stautas, aišku pabrandint dar reikia, jaunas dar, bet... labai skaniai sulindo...
Tik mano galva jis "saldusis stautas" o ne sausasis, bet tai netrukdė juo mėgautis :-)
null
2012 m. Gegužės 23 d.Aišku alui dar reikia pabręst.Vakar išgėręs porą stiklų šio gaivaus alučio pagerinau savo asmeninį "Tour De Bier" rezultatą 13km / 30min :)
audryla
2012 m. Gegužės 23 d."Bravo" alus- suteikia sparnus :-)
Gytis
2012 m. Birželio 22 d.Silpnas skrudintų salyklų ir miežių kvapas, alus sausas, bet ne per daug, skonyje dominuoja skrudinti ingredientai, apyniai puikiai juos subalansuoja, nėra jokių rūgštumo užuominų. Puikus sausasis stautas, mano kuklia nuomone. Sveikinu, puikus alus!
audryla
2012 m. Birželio 22 d.Na va kaip keičiasi alus bręsdamas. Prieš mėnesį ragavau atrodė, kad tai saldusis stautas, dabar gi grynai sausasis :-) Ale kokis skirtumas, svarbu skanus :-) Džiaugiausi vėl galėdamas juo mėgautis...