Receptas / Kaledoms stauto
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. lapkričio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. lapkričio 17 d.
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
86
|
|
IBU/OG:
0.51
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.000 | 65.6 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 1.200 | 19.7 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' | 1353.0 | 0.600 | 9.8 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 0.300 | 4.9 | |
6.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.5 | 50 | 45 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 82 |
Pastabos
salinimas:
64C - 80 min
78C - 10min
virimas 60min.
64C - 80 min
78C - 10min
virimas 60min.