Informacija

Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
63 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. lapkričio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. lapkričio 30 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.014
ABV:
4.7 %
IBU:
15
EBC:
8
IBU/OG:
0.30
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.0 8.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.000
BEST Vienna salyklas 6.0 0.600
      12.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 4.0 70 60
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich 12.0 72
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat 12.0 72

Pastabos

Salinimas 15 min 44C, 60 min 64C
Prisijungę aludariai