Receptas / Kvietinis 2019-11
Informacija
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.30
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 8.000 | 63.5 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.000 | 31.7 | |
BEST Vienna salyklas | 6.0 | 0.600 | 4.8 | |
12.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 4.0 | 70 | 60 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 12.0 | 72 | |
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 12.0 | 72 |
Pastabos
Salinimas 15 min 44C, 60 min 64C