Receptas / porteris
Informacija
Kiekis:
67 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. lapkričio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. lapkričio 25 d.
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
37
|
|
EBC:
70
|
|
IBU/OG:
0.68
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter salyklas | 5.0 | 12.000 | 68.2 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 3.000 | 17.0 | |
Crystal malt | 130.7 | 0.800 | 4.5 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 804.2 | 0.700 | 4.0 | |
BEST Caramel Munich III salyklas | 166.2 | 0.500 | 2.8 | |
BEST Black salyklas | 1156.3 | 0.400 | 2.3 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1507.7 | 0.200 | 1.1 | |
17.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (US) | 9.0 | 100 | 60 | |
East Kent Golding | 5.5 | 80 | 15 | |
East Kent Golding | 5.5 | 40 | 0 | |
220 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar London ESB | 200.0 | 70 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
MELASA cukranendrių | 700.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
62C- apie 15 min kol uzkilo
66C -40MIN 14 LITRU H2O
68C-~20min
76c MASH OUT
FERMENTACIJA 17c starteris nuo 60 ltr.
su melasa gavosi 1.064 OG
66C -40MIN 14 LITRU H2O
68C-~20min
76c MASH OUT
FERMENTACIJA 17c starteris nuo 60 ltr.
su melasa gavosi 1.064 OG