Informacija

Kiekis:
67 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. lapkričio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. lapkričio 25 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.016
ABV:
5.0 %
IBU:
37
EBC:
70
IBU/OG:
0.68
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter salyklas 5.0 12.000
BEST Munich salyklas 15.5 3.000
Crystal malt 130.7 0.800
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 804.2 0.700
BEST Caramel Munich III salyklas 166.2 0.500
BEST Black salyklas 1156.3 0.400
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' 1507.7 0.200
      17.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (US) 9.0 100 60
East Kent Golding 5.5 80 15
East Kent Golding 5.5 40 0
      220  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar London ESB 200.0 70

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
MELASA cukranendrių 700.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

62C- apie 15 min kol uzkilo
66C -40MIN 14 LITRU H2O
68C-~20min
76c MASH OUT

FERMENTACIJA 17c  starteris nuo 60 ltr.

su melasa gavosi 1.064 OG
Prisijungę aludariai