Receptas / Oyster Staut
Informacija
Kiekis:
68 litrai
Efektyvumas:
79 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. lapkričio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. gruodžio 2 d.
Parametrai
OG:
1.064
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
6.7 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
84
|
|
IBU/OG:
0.53
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 14.200 | 74.4 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 2.500 | 13.1 | |
Skrudinti miežiai (po tekinimo) | 1152.7 | 1.700 | 8.9 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 0.500 | 2.6 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.100 | 0.5 | |
BEST Chocolate salyklas | 902.8 | 0.080 | 0.4 | |
19.080 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 4.1 | 200 | 90 | |
Herkules | 14.0 | 7 | 90 | |
207 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham starteris | 11.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 30.0 g | Virimui | 15 min. | |
Šiaurės jūros austrių kiautai | 1.1 kg | Virimui | 120 min. |
Pastabos
Salinimas:
52 - 10 min.
65 - 80 min.
78 - tekinimas
Skrudinti pilami po salinimo, prieš temp. kėlimą tekinimui
Virimas 120 min.
52 - 10 min.
65 - 80 min.
78 - tekinimas
Skrudinti pilami po salinimo, prieš temp. kėlimą tekinimui
Virimas 120 min.