Informacija

Kiekis:
68 litrai
Efektyvumas:
79 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. lapkričio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. gruodžio 2 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.013
ABV:
6.7 %
IBU:
34
EBC:
84
IBU/OG:
0.53
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 14.200
Avižiniai dribsniai 4.0 2.500
Skrudinti miežiai (po tekinimo) 1152.7 1.700
BEST Pilsen salyklas 4.0 0.500
Miežiniai dribsniai 3.0 0.100
BEST Chocolate salyklas 902.8 0.080
      19.080

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 4.1 200 90
Herkules 14.0 7 90
      207  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham starteris 11.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 30.0 g Virimui 15 min.
Šiaurės jūros austrių kiautai 1.1 kg Virimui 120 min.

Pastabos

Salinimas:
52 - 10 min.
65 - 80 min.
78 - tekinimas
Skrudinti pilami po salinimo, prieš temp. kėlimą tekinimui
Virimas 120 min.
Prisijungę aludariai