Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. gruodžio 7 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. gruodžio 14 d.

Parametrai

OG:
1.061
FG:
1.018
ABV:
5.6 %
IBU:
38
EBC:
10
IBU/OG:
0.63
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.3 2.000
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 5.0 2.000
Pale Ale salyklas 8.5 2.000
Kukurūzų dribsniai 2.0 0.500
      6.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Marynka 10.5 40 60
Magnum 13.0 30 45
Tradition 6.0 18 45
      88  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew S-33 12.0 70

Pastabos

20 min. 57c (suteikia mažesnio miglotumo ir geresnio putojimo)
30 min. 66c (gamina mažus, gerai fermentuojamus cukrus)
30 min. 75c (gamina didelius, sunkiai fermentuojamus cukrus)
10 min. tekinau prie 78c

Prisijungę aludariai