Receptas / Slavyani Kvietinis
Informacija
Parametrai
OG:
1.062
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
7.0 %
|
|
IBU:
31
|
|
EBC:
17
|
|
IBU/OG:
0.50
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 49.0 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 4.000 | 39.2 | |
BEST Melanoidin salyklas | 70.6 | 1.000 | 9.8 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.200 | 2.0 | |
10.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (US) | 5.8 | 50 | 60 | |
Fuggle (US) | 4.8 | 50 | 60 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew WB-06 | 20.0 | 86 |