Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. gruodžio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. gruodžio 27 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.012
ABV:
4.6 %
IBU:
37
EBC:
12
IBU/OG:
0.78
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 8.5 5.000
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Apollo 17.0 17 60
Apollo 17.0 8 15
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mielės 10.0 75

Pastabos

Salinta 1.5 val  68 laipsnių temp. (nukrito iki 65 laipsnių per 1.5 val). 

OG 1.050

Mielės firmos "the crossmyloof brewery" pavadinimu "US pale ale yeast". 

Fermentavosi 12 dienų, FG gavosi 1,016. 

Skonis (ragauta pilstant) dominuoja apyniai, bet neįkyriai. 
Prisijungę aludariai